Translate

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΕΚ 1-1


Ύστερα από έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στην Κομοτηνή: 1-1 με τον Πανθρακικό, αποτέλεσμα που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε επιθετικά αλλά με την πάροδο του χρόνου παρασύρθηκε στη μετριότητα, κυρίως εξαιτίας της κακής απόδοσης των χαφ. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με τον Ματάις που κέρδισε την κόντρα στην προσπάθεια του Μαϊστόροβιτς να διώξει τη μπάλα. Λίγο αργότερα (32’) ο Βρονταράς μπλόκαρε δυνατό σουτ του Μπλάνκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ (Ριέρα 47’ άουτ), Κλέμάν (50’ δοκάρι), αλλά στη συνέχεια η ΑΕΚ βελτίωσε την απόδοση της και πίεσε για να ισοφαρίσει.
Ο Βρονταράς απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Μαντούκα (50’), στο 54’ κεφαλιά άουτ του Εντίνιο, ενώ στο 55’ ο Βρονταράς απέκρουσε σουτ του Εντίνιο.
Η ισοφάριση ήρθε στο 57’ με κεφαλιά του Μπλάνκο (14ο εφετινό γκολ) από κόρνερ του Μαντούκα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν σ’ αυτή τη φάση για φάουλ του Τζιμπούρ πάνω στον Βρονταρά.
Η ΑΕΚ είχε ως το τέλος τον έλεγχο αλλά δεν κατάφερε πλην μιας κεφαλιάς-άουτ του Μαιστόροβιτς (83’) να δημιουργήσει άλλη φάση.

ΣΚΟΡΕΡ: 24' Ματάις - 57' Μπλάνκο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Μαζαράκος (Αρτας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τρόιζε, Ματάις -Γεωργέας, Πελετιέρι

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγγελόπουλος, Κλεμάν, Βελάσκο, Τρόιζε, Γήττας (71' Πόνσε), Κανωτίδης, Λόπες, Ντιαλό, Ριέρα (95' Πέντσας), Ματάις (87' Βιντάλ)
ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Τζεράλντο, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Πελετιέρι, Μαντούκα (80' Μπερνς), Εντίνιο, Τζεμπούρ (73' Ταχτσίδης), Μπλάνκο (60' Ντιουφ)

http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=32429