Translate

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Για 9 ή 12 Σεπτέμβρη πάει ο τελικός Κυπέλου



Στο χαλί της Ριζούπολης, αφού το ΟΑΚΑ κλείνει για ανακατασκευή, θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό -Η ΕΠΟ θα αποφασίσει αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μεταγραφές

Η βραδινή έκπληξη κρούσματος κοροναϊού στον Ολυμπιακό (θετικός ο Λοβέρα) που έφερε την αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αναγκάζει την ΕΠΟ άμεσα να ψάξει λύσεις για νέα ημερομηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ορίσει πλέον τη διεξαγωγή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 12 Σεπτεμβρίου χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί όμως και το 9 Σεπτέμβρη. Θυμίζουμε πως στις 6/9, έχει υποχρεώσεις η Ελλάδα για το Nations League με το Κόσοβο όπως και άλλες εθνικές επομένως οι παίκτες που θα γυρίσουν πίσω στις ομάδες τους στις 7 ενδέχεται κάποιοι από αυτούς να μπουν σε καραντίνα και γι’ αυτόν τον λόγο το 12/9 μοιάζει η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού. Ένας τελικός που θα γίνει μάλιστα στο χαλί της Ριζούπολης καθώς το ΟΑΚΑ κλείνει για ανακατασκευή. Εννοείται, πως αν έχουμε ορισμό για τις 12 Σεπτέμβρη θα υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (γι’ αυτό και οι σκέψεις για 9 από την ΕΠΟ), η οποία Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα αποφασίσει αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μεταγραφές στον τελικό της Ριζούπολης.

Αναβάλλεται ο τελικός κυπέλλου λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε παίκτη του Ολυμπιακού



Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την Κυριακή τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα, βρέθηκε θετικός στον ιό.


https://www.imerodromos.gr/anavalletai-o-telikos-kypelloy-logo-kroysmatos-koronoioy-se-paikti-toy-olympiakoy/

Πειρατές του Ονείρου: «Φέρτε μας το Κύπελλο!»



Οι Πειρατές του Ονείρου παραθέτουν την 11αδα της νίκης για την ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής μεντον Ολυμπιακό.

Η 11άδα της Νίκης!
1) Ψυχή
2) Τσαμπουκάς
3) Δύναμη
4) Πάθος
5) Ατσάλινη Πυγμή
6) Αποφασιστικότητα
7) Πειθαρχία
8) Καθαρό μυαλό
9) Σεβασμός στη Φανέλα
10) Πίστη στην Α.Ε.Κ
11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά ρεεε…
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ