Translate

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!




Η ΑΕΚ με καλή οργάνωση στην άμυνα αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ στο 16ο λεπτό όταν σε μπαλιά του Καφέ στον κενό χώρο, ο Χαλκιάς στην έξοδο του δεν ...βρήκε την μπάλα και το “δώρο” του διεθνή τερματοφύλακα αξιοποίησε ανενόχλητος ο Μπλάνκο που σε κενή εστία έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ με τον Μουσλίμοβιτς απελπιστικά μόνο στην επίθεση και τον Κουτσιανικούλη σε κακή βραδιά δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ. Απείλησε στο 24' σε κεφαλιά-άουτ του Ίβιτς και στο 31' όταν ο Γκαρσία τροφοδότησε στην περιοχή τον Ίβιτς που υπό την πίεση των Καράμπελα και Μαϊστόροβιτς σούταρε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο με μια σημαντική ευκαιρία (Μουσλίμοβιτς) και στη συνέχεια ξεθύμανε εντελώς και δεν μπορούσε να βρει λύσεις. Η ΑΕΚ άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει από την περιοχή της και στο τελευταίο ημίωρο κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Προσπάθησε να εδραιώσει το προβάδισμά της, ωστόσο ο Τζεμπούρ δεν μπόρεσε στο 68΄ με κεφαλιά να «παραβιάσει» την εστία του Χαλκιά, ενώ λίγο αργότερα ο διεθνής τερματοφύλακας «νίκησε» σε τετ α τετ τον Γαλλοαλγερινό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την τελευταία σπουδαία ευκαιρία του αγώνα στο 85΄, όταν ο Χαλκιάς απέκρουσε το σουτ του Μπλάνκο.

ΣΚΟΡΕΡ: 16' Μπλάνκο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης - Γιάχιτς, Μπλάνκο, Γκέντσογλου, Σάχα, Σκόκο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής (79' Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Κουτσιανικούλης, Ίβιτς, Σορλέν (61' Εντίνιο), Μουσλίμοβιτς.
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας (8' Καράμπελας), Σκόκο, Καφές, Γιάχιτς (46' Γκέντσογλου), Λεονάρντο (57' Μαντούκα), Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

http://news.google.gr/news/story?pz=1&cf=all&ned=el_gr&topic=s&ncl=dyuEZDYovH_5GvMgNGwnE8zvdTCKM