Translate

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΚΟΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ;



Γράφει ο Δημήτρης Κορωνάκης

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να λάβουν χώρα - στο άμεσο μέλλον -
στα διοικητικά δρώμενα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου
της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας,
ο Ελληνο-Αμερικανός επιχειρηματίας, πρόκειται να μεταβεί σύντομα στην Αθήνα,
προκειμένου να συναντήσει τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Ιωάννη Φιλίππου,
με σκοπό να διαπραγματευτούν την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών στο όνομα
του Μπομπ Κοζώνη. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ 15 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ GOOGLE

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_07/04/2010_396564

ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ "ΛΥΜΠΕ"




Θετικός στο ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του και της επιστροφής του στην ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως προέκυψε από δηλώσεις που έκανε μετά το ραντεβού του με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο 35χρονος άσος δεν έκρυψε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα του μετέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει νέα επαφή απ' όπου και θα φανεί αν οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία.

"Είχαμε ένα ραντεβού με τον κ. Αδαμίδη και μιλήσαμε από κοντά", είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην εφημερίδα "Εξέδρα". "Δεν συζητήσαμε καθόλου για συμβόλαιο, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες για οικονομικά ζητήματα κι αυτά θα τα δούμε το επόμενο διάστημα, σε νέα επαφή. Θα έχουμε προσεχώς μία ακόμη συνάντηση και εκεί θα δούμε αν θα προκύψει συνεργασία και θα επιστρέψω στην ΑΕΚ. Εγώ φυσικά δεν αποκλείω τίποτα και δεν λέω "όχι" σε τίποτα".

Ο Έλληνας άσος δεν έκρυψε ότι ικανοποιήθηκε από τα όσα άκουσε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ. "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ ότι μου άρεσαν πολύ όσα μου είπε. Και προφανώς δεν μπορούσε να μου πει όλα του τα σχέδια για την ΑΕΚ. Μιλήσαμε για την ΑΕΚ, η οποία διαπιστώνω ότι έχει τις βάσεις για να βγει από το αδιέξοδο και να δώσει χαρά στον κόσμο της. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, άλλωστε, ο κόσμος είναι ήδη πιο αισιόδοξος σε σχέση με τους τελευταίους μήνες, όταν είχε εκφραστεί ζήτημα επιβίωσης. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το βασικό για την ΑΕΚ είναι να βρει μια καλή και μακροχρόνια λύση διοικητικά".

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Λυμπερόπουλου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι και πιθανότατα ο πρώην άσος της ΑΕΚ θα χρειαστεί να ψάξει για νέο...σταθμό στην καριέρα του, μιας και δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για τη νέα σεζόν.



http://news.google.gr/news/story?pz=1&cf=all&ned=el_gr&topic=s&ncl=ds9uyyP2iLB_QLMvE_eJ93FY37cUM