Translate

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Θλάση ο Γεωργέας


Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο σχετικά με τον τραυματισμό του Νίκου Γεωργέα. Ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και την Δευτέρα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο παίκτης έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού με συνέπεια να παραμείνει εκτός προπονήσεων για 2 με 3 βδομάδες.

Οσον αφορά τον έτερο τραυματία της Τούμπας, Σεμπάστιαν Σάχα, ο Αργεντίνος πορτιέρο θα υποβληθεί την Τρίτη σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

http://www.nooz.gr/sports/aek-8lasi-protou-va8moi-o-georgeas

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα τη Δευτέρα στην ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να συναντάται για πρώτη φορά με τον ομόλογό του της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τους Σάχα και Γεωργέα να υποβάλλονται σε μαγνητική τομογραφία με αφορμή τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στην Τούμπα και τον Ταμαντανί Ενσαλίβα να επισκέπτεται τους Θρακομακεδόνες, όχι για να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά για ν' αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του μια και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νορβηγία με τη φανέλα της Λίλεστρομ! Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά...

Συνάντηση γνωριμίας με τον Σοφοκλή Πιλάβιο είχε τη Δευτέρα ο Σταύρος Αδαμίδης στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για περίπου μια ώρα κι όπως διέρρευσε η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της γνωριμίας των δυο ανδρών, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων προέδρου στην Ενωση από τον 36χρονο δικηγόρο, αν και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν το νέο «αφεντικό» των «κιτρινόμαυρων» να εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διαιτησία του Κάκου στο ντέρμπι της Τούμπας και να ζητά παρόμοιους ορισμούς και εν όψει πλέι οφ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τρία προβλήματα επέστρεψε η ΑΕΚ από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Σεμπάστιαν Σάχα έχει διάταση στον αριστερό προσαγωγό, ο Νίκος Γεωργέας κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο και ο Λεονάρντο επίσης μια κάκωση στο δεξί γόνατο, η οποία όμως δεν εμπνέει ανησυχίες. Αντίθετα, οι δύο πρώτοι υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία κι αυτό που απομένει είναι η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της που πρόκειται να γίνει νωρίς το βράδυ. Απο εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Παυλής συνέχισε σήμερα το ατομικό πρόγραμμα. Σχετικά με τον Σάνελ Γιάχιτς, ο οποίος συμπλήρωσε 13 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις των δύο τελευταίων αγωνιστικών με τον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ, αποτελεί ο Ταμαντανί Ενσαλίβα. Η «κίτρινη» ΠΑΕ τα βρήκε σε όλα με τη Λίλεστρομ και ο Καναδός αμυντικός μέσος θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε δοκιμαστεί από την εν λόγω ομάδα, ωστόσο Ενωση και Νορβηγοί δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό (σ.σ. η Λίλεστρομ πρόσφερε γύρω στις 30-50 χιλιάδες ευρώ). Κάτι που έγινε τελικά, με τον Ενσαλίβα να βρίσκεται στους Θρακομακεδόνες και να αποχαιρετά τους πρώην πλέον συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό επιτελείο.



http://news.google.gr/news/story?pz=1&cf=all&ned=el_gr&cf=all&ncl=d3nKCFJuuwYkGwM1Nlkq1UcCBDt_M