Translate

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΑΕΚ: Με Μανωλά βασικό στην Τούμπα




Στο βασικό σχήμα της Ένωσης θα διατηρήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Κώστα Μανωλά για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα στην Καβάλα και γι’ αυτό ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει να του δώσει μια πρώτη γεύση από παιχνίδι σε «καυτή» έδρα.

Κατά τα’ άλλα ο Μπάγεβιτς προσανατολίζεται σε ένα 4-4-2 για το βασικό του σχήμα. Ο Σάχα παραμένει κάτω από τα δοκάρια και ο Μαϊστόροβιτς, που επιστρέφει, παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μανωλά. Στα άκρα δεξιά και αριστερά οι Αραούχο και Γεωργέας αντίστοιχα, ενώ μπροστά στα χαφ μετατοπίζεται ο Γιάχιτς, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Παντελή Καφέ. Σκόκο δεξιά και Λεονάρντο αριστερά στα άκρα του κέντρου και μπροστά οι Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Σάββας Γκέντζογλου δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και υπέστη αιμάτωμα στο δεξί δάχτυλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ’ αυτή. Το Σάββατο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, όταν και θα υποβληθεί σε ακτινογραφία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιχάλης Παυλής και τέλος ο Ρότζερ Γκερέιρο υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καλές και στη συνέχεια προπονήθηκε με την ομάδα.

Ταχτσίδης, Γιαχάγια και Ρίκκα θα ενσωματωθούν στην Β’ ομάδα για το αυριανό παιχνίδι με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

http://news.google.gr/news/story?pz=1&cf=all&ned=el_gr&topic=s&ncl=dRNC3B3BaOGG7bM_CJnLpKzIgUrOM