Translate

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ για την ΑΕΚάρα του Πόλο

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ εξασφάλισε την συμμετοχή της στην κορυφαία κατηγορία. Τα συγχαρητήριά τους, για την σπουδαία επιτυχία, έστειλαν, με αναρτήσεις στα social media, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΑΕΚ.
Ακολουθούν οι αναρτήσεις:

ΑΕΚ Χάντμπολ: Το ρόστερ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-21!



AEK δημιούργησε το πληρέστερο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί πότε από ελληνική ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ, προκαλώντας πανευρωπαϊκή αίσθηση με τις μεταγραφές της.

ΑΕΚ Χάντμπολ Ρόστερ: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει την καλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών στο άθλημα και το έκανε, δίνοντας στον Δημήτρη Δημητρούλια το πληρέστερο ρόστερ στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας.

Το ρόστερ της ΑΕΚ στο χάντμπολ

Τερματοφύλακες: Τόμας Μπάουερ, Μίλαν Κοσάνοβιτς, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, Νίκος Ασλής.

Περιφερειακοί: Λουίς Ρέινα, Μαρίν Μπουνέτα, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Χρήστος Μυλωνάς, Γιάννης Καλόμοιρος


Πλέι Μέικερ: Νάτσο Μόγια Φλορίντο, Πάτρικ Λέμος, Μπάμπης Δομπρής

Πίβοτ: Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ, Τάσος Παπαδιονυσίου, Ανδρέας Αραπακόπουλος

Δεξί Εξτρέμ: Βαγγέλης Αραμπατζής, Δημήτρης Τζηράς

Αριστερά Εξτρέμ: Κρίστιαν Ουγκάλντε, Χρήστος Κεδέρης

Προπονητής: Δημήτρης Δημητρούλιας
Βοηθοί Προπονητή: Αλέξης Αλβανός, Δημήτρης Καφφάτος


https://www.aek21fans.gr/2020/07/aek-handball-to-roster-ths-aek-gia-th-sezon-2020-21.html

Ιστορική άνοδος στην Α1 για την ανδρική ομάδα του πόλο!



Ιστορία έγραψαν οι μάγκες με τα κιτρινόμαυρα σκουφάκια, καθώς νίκησαν τον ΟΦΘ με 12-8 και πήραν την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην Α1. 
Να τονίσουμε πως η ΑΕΚ μέσα σε 3 χρόνια ξεκινώντας από το τοπικό, κατάφερε να φτάσει στα σαλόνια του ελληνικού Πρωταθλήματος!
Δύο μέρες μετά τον παρθενικό προβιβασμό της γυναικείας ομάδας του τμήματος Υδατοσφαίρισης στην Α’ Κατηγορία ήρθε και η σειρά των παικτών του Κωνσταντίνου Δάνδολου να… υπογράψουν την άνοδο στην Α1 Κατηγορία των Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων».
Η Ένωση, έχοντας σπάσει το πλεονέκτημα της έδρας του ΟΦΘ με το διπλό (7-9) στο Ποσειδώνιο το περασμένο Σάββατο έδειξε χαρακτήρα, δεν έμεινε στην… πρόκληση αλλά πέρασε στην πράξη και με τη σημερινή δεύτερη νίκη της με 12-8 επί του ΟΦΘ στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας πανηγύρισε την επίτευξη της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία!
Η ΑΕΚ είχε τον τίτλο του φαβορί ενάντια στον αξιόμαχο Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τον επιβεβαίωσε και στους δύο αγώνες. Φάνηκε πόσο το ήθελε, όπως και ότι είχε την ικανότητα αλλά και τον τρόπο για να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της.
Το προσεχές Σάββατο (11/7), μάλιστα, θα διεκδικήσει και τον τίτλο του Πρωταθλητή ενάντια στο ΓΣ Περιστερίου, που με τις δύο εύκολες νίκες του ενάντια στον Βόλο, εξασφάλισε επίσης την άνοδο και την επιστροφή του στην Α1. Την ίδια ημέρα Ο ΟΦΘ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βόλου για την άτυπη 3η θέση της Α2.
ΑΕΚ – ΟΦΘ 12-8 (2-3, 2-0, 3-2, 5-3)
ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης, Χατζηδάκης 1, Σάντα 1, Καψοκόλης, Λύκαρης 2, Γιαννουρής, Πετρόπουλος, Μυλωνάκης, Στελλάτος 3, Τίγκας 2, Δερμιτζάκης 2, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς,
ΟΦΘ (Τάσος Δούμπας): Σιορδίλης, Γκιόκας, Παρίσης, Αληχανίδης Α. 1, Γιώρτσιος 2, Ζησίδης, Παπαθεοδώρου 2, Αληχανίδης Β. 1, Δημητριάδης 1, Χαμίτης, Αρώνης, Καρκαλιάνης 1, Φαρσάρης, Πανούσης.