Translate

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Σοκ με Κυργιάκο


Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανησυχούσαν σοβαρά μετά τον τραυματισμό του Σωτήρη Κυργιάκου, στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και τελικά, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, αφού ο διεθνής αμυντικός θα μείνει εκτός αγώνων ίσως και για ένα μήνα και ενδέχεται να χάσει και τον τελικό του κυπέλλου στις 2 Μαϊου.

Ο Κυργιάκος, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο (MRI) όπου επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για θλάση πρώτου βαθμού αριστερών οπίσθιων μηριαίων. Ο χρόνος αποθεραπείας όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ,εκτιμάται σε τρεις - τέσσερις εβδομάδες!

Αυτό σημαίνει, πως δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του κυπέλλου, αφού ακόμα κι αν αποθεραπευτεί στις τρεις εβδομάδες, θα έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Η ΑΕΚ βέβαια, έχει και τον δεύτερο ημιτελικό της Τετάρτης στις Σερρες, για να επιβεβαιώσει την πρόκριση της στον τελικό. Στο πρώτο ματς, είχε νικήσει με 3-1 και το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει στη διάθεση του και τους Χουανφράν, Καφέ, που αποθεραπεύτηκαν.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Χουανφράν, Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Πελετιέρι, Ενσαλίβα, Χετεμάι, Μαντούκα, Εντίνιο, Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Ντιούφ, Μπερνς, Ταχτσίδης.

ΠΗΓΗ:ΤΑ ΝΕΑ