Translate

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΕΚ: Τιμωρία για Τουντζιαράκη


Τιμωρήθηκε ο Σταύρος Τουντζιαράκης για το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ΑΕΚ. Ο Τουντζιαράκης αντιμίλησε στον Μηνά Γκέκο, ο τεχνικός της Ένωσης προσπάθησε με έντονο τρόπο να επαναφέρει τον παίκτη στην τάξη και η μία κουβέντα έφερε την άλλη. Με απόφαση του Μηνά Γκέκου, ο Τουντζιαράκης αποκλείστηκε από την αποστολή της Ένωσης για τον αυριανό αγώνα με τον Πανελλήνιο, αλλά και αυτόν που ακολουθεί με τον Άρη, ενώ ήδη από σήμερα και για μία εβδομάδα θα προπονείται μόνος.

http://www.nooz.gr/sports/mpasket-aek-timoria-gia-tountziaraki

ΑΕΚ: Έρχεται ο Γκρέταρσον για τεχνικός διευθυντής


Τον θυμάστε τον Άρναρ Γκρέταρσον; Τον Ισλανδό που έπαιξε στην ΑΕΚ από το 1997 έως το 2000; Αυτός είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης να αναλάβει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τι κι αν ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς είχε ζητήσει να τοποθετηθεί ο Βασίλης Τσάρτας στη συγκεκριμένη θέση, ο Σταύρος Αδαμίδης κατέληξε στην συγκεκριμένη απόφαση, καθώς εκτιμά ότι ο Ισλανδός πληρεί τις πρϋποθέσεις και είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας.

Ο Γκρέταρσον αναμένεται από εβδομάδα στην Ελλάδα, ενώ έχουν καταλήξει ήδη σε συμφωνία, όπως είχε προαναγγείλει και ισλανδική ιστοσελίδα πριν από περίπου ένα μήνα.

«Ο Αρναρ Γκρέταρσον είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα. Ο παίκτης της Μπρέινταμπλικ (σ.σ.: επέστρεψε το 2006 στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε) ίσως πάει στην Ελλάδα για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αυτή η πιθανότητα υπήρχε και πριν από ένα χρόνο, αλλά δεν προχώρησε. Τώρα, όμως, είναι πιο πιθανό και εξαρτάται από το αν θα αναλάβει ο Σταύρος Αδαμίδης τη διοίκηση της ομάδας», αναφερόταν μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ.

http://www.nooz.gr/sports/aek-erxetai-o-gkretarson-gia-texnikos-dieu8untis