Translate

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κάστανο

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κάστανο» (vids)

    Τάσος Καπετανάκος

Ο Γρηγόρης Κάστανος, ο Κύπριος μέσος που ανήκει στην Γιουβέντους, είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το «Τuttopescaracalcio» αναφέρει πως η Ένωση κοιτάει την περίπτωση του Κύπριου μέσου, Γρηγόρη Κάστανου, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιζε δανεικός από την Γιουβέντους στην Πεσκάρα.
«Η Πεσκάρα κινδυνεύει να χάσει τον Κάστανο από τη Γιουβέντους. Η μεταγραφή, η οποία ήταν κλεισμένη πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά δεν έχει επισημοποηθεί ακόμα, είναι πιθανό να ακυρωθεί, καθώς η ΑΕΚ που θα συμμετάσχει στο επόμενο Europa League, εξετάζει τον Κύπριο μέσο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο 22χρονος Κύπριος μέσος από πολύ μικρός μετακόμισε στη Γιουβέντους και ουσιαστικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες της «Γηραιάς Κυρίας». Το 2017 πήγε δανεικός στην Πεσκάρα, ενώ το 2018 είχε αγωνιστεί και στο Βέλγιο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Ο Κάστανος παίζει ως «οκτάρι», αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ και ως «δεκάρι». Ενώ δεσμεύεται με τη Γιουβέντους μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Την περσινή χρονιά μέτρησε με την Πεσκάρα, 26 συμμετοχές και 2 ασίστ στη Serie B. Επίσης, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Κύπρο έχοντας 23 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ερχεται άμεσα ο Ανσαριφάρντ!

Ο 30χρονος Ιρανός σέντερ φορ βρίσκεται μια… ανάσα από την ΑΕΚ , καθώς έμεινε ελεύθερος από την Αλ-Σαλίγια του Κατάρ και είναι πλέον πολύ κοντά στο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Ο Ιρανός σέντερ φορ λοιπόν, έρχεται άμεσα στην ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση και να πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα. Αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα ή αύριο και θα υπογράψει άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του αναμένεται να είναι αξίας 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα υπογράψει για 3 χρόνια.
Την περασμένη σεζόν δε, ο Ανσαριφάρντ μέτρησε 6 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Ουσιαστικά, είναι ο… παίκτης που ήθελε ο Ίλια Ίβιτς, καθώς πρόκειται για έναν φορ… γκολτζή, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει. Αλλωστε, σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και αποτελεσματικότητα.

Μεταγραφή value for money

Όσον αφορά στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ο Μάσιμο Καρέρα ήθελε ένα back-up για την επίθεση που να ταιριάζει στο στιλ του Νέλσον Ολιβέιρα. Κι ο Ανσαριφάρντ έχει όλο το «πακέτο», γιατί είναι ψηλός σέντερ φορ (1.87μ), μπορεί να παίξει και με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα και φυσικά έχει καλή επαφή με το γκολ. Μια μεταγραφή value for money για την ΑΕΚ καθώς ξέρει τι… παίρνει.
Ο Ανσαριφάρντ μετρά με τον Πανιώνιο σε 51 ματς 15 γκολ, με τον Ολυμπιακό 22 σε 48 παιχνίδια, 23 τέρματα σε 42 παιχνίδια με την Σάιπα, με την Τράκτορ 15 γκολ σε 32 ματς, 8 γκολ με την Περσέπολις σε 31 παιχνίδια, 6 με την Αλ Σαϊλίγια σε 16 παιχνίδια και 2 γκολ σε 12 ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος

poulopoulos
Σε ηλικία 79 ετών λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής (23/8) ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα, άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο ερμηνευτής, ο οποίος είχε χρόνια προβλήματα υγείας, προδόθηκε από την καρδιά του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Πρόκειται για μία φωνή που απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το1.500.000 αντίτυπα, αν και δημοσιεύματα λένε ότι ο αριθμός είναι διπλάσιος.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν ο ελληνικός κινηματογράφος είχε φωνή αυτή ήταν σίγουρα η δική του, η φωνή ενός παιδιού που γεννήθηκε στην Χίο και έμελλε να μεγαλουργήσει.
Ήταν ένας καλλιτέχνης προικισμένος με μια φωνή που «σημάδευε» τα τραγούδια, προικισμένη με βαθιά συναισθηματικά ηχοχρώματα, που έμπαινε στο στούντιο και τα έλεγε με την μία.