Translate

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΑΛΑΝΙ!


Ετοιμος ο ΚυργιάκοςΟ Μπάγεβιτς είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος στη χθεσινή πρώτη μεταπασχαλινή προπόνηση.
Είδε τον Σωτήρη Κυργιάκο να βγάζει (χωρίς ενοχλήσεις) το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και άρα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του αρχηγού στον τελικό Κυπέλλου. «Ολα καλά πάνε με τον Σωτήρη. Προπονήθηκε κανονικά και αυτό είναι ευχάριστο. Θα δούμε και για Τζιμπούρ πώς θα πάει. Ελπίζουμε να επανέλθει κι αυτός», δήλωσε σχετικά ο προπονητής της ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Κυργιάκος να είναι και το Σαββατοκύριακο στην αποστολή για το Ηράκλειο και το ματς με τον Εργοτέλη.

Και ο Χουανφράν εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος μέχρι τις 2 Μαΐου, ενώ για τον Τζιμπούρ όλα θα ξεκαθαρίσουν την άλλη εβδομάδα. Ο Μπάγεβιτς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και αν δεν είναι σε θέση να παίξει ο Αλγερινός, θα αγωνιστεί ο Εντίνιο δίπλα στον Μπλάνκο.

Ο Πορτογάλος προσπάθησε χθες με αστείο τρόπο να απαλύνει τις εντυπώσεις, μετά τις δηλώσεις που έκανε σε πορτογαλική εφημερίδα ότι είναι δυστυχισμένος στην ΑΕΚ και θέλει να φύγει. Μιλώντας με τον Στέλιο Μανωλά ισχυρίστηκε ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις πριν από 15 μέρες, όταν ήταν ακόμα... τσατισμένος με το επεισόδιο στους Θρακομακεδόνες με τον προπονητή του! «Δεν με απασχολεί τι λέει ο Εντίνιο. Με απασχολούν τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας. Ο Εργοτέλης πρώτα και βέβαια ο τελικός Κυπέλλου», είπε σχετικά ο Μπάγεβιτς.

Εξελίξεις και στην περίπτωση Εντίνιο πιθανόν να σημειωθούν μετά τον τελικό και τον ερχομό στην Αθήνα του ατζέντη του. Αν φέρει πρόταση είναι δεδομένο πως πωλείται ο Πορτογάλος. Γαλλική ιστοσελίδα έγραψε χθες ότι ενδιαφέρεται η Σεντ Ετιέν. Τερματοφύλακας από το Εκουαδόρ προτάθηκε στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος Ρόρις Αντρές Εσπινόζα Αραγκόν, βασικός τερματοφύλακας από το 2006 της Σταντάρ Λιέγης, από την οποία μένει ελεύθερος.

*Σε αναζήτηση νέου (βασικού) χορηγού φέρεται να βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με την LG. *

πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ