Translate

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Βέροια - ΑΕΚ 0-2





Η ΑΕΚ έκανε το 2 στα 2, νικώντας την Βέροια, με γκολάρα του Μπακασέτα και το 2-0 από τον Βάργκας, μπροστά σε 3500 ΑΕΚτζίδες που μετέτρεψαν τον αγώνα σε εντός έδρας. Δοκάρια ξανά για την Ένωση, που δεν μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ έκανε το 2 στα 2, νικώντας την Βέροια, με γκολάρα του Μπακασέτα και το 2-0 από τον Βάργκας, μπροστά σε 3500 ΑΕΚτζίδες που μετέτρεψαν τον αγώνα σε εντός έδρας. Δοκάρια ξανά για την Ένωση, που δεν μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.
Μετά από οκτώ μήνες οι Κιτρινόμαυροι πήραν μια νίκη εκτός έδρας, καθώς επικράτησαν της Βέροιας με 2-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα. Γκολάρα από τον διεθνή μεσοεπιθετικό, με τον Βάργκας να σκοράρει το δεύτερο τέρμα. Από ένα δοκάρι οι Μάνταλος και Μπακασέτας.
Απίστευτος ο κόσμος της ΑΕΚ, που γέμισε το γήπεδο της Βέροιας και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Στα άσχημα του αγώνα, η αποχώρηση του Αλμέιδα από τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ένιωσε τράβηγμα στη μέση.
Ξανά με γκολάρα
Πολύ γρήγορος ήταν ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της ΑΕΚ με την Βέροια. Οι Κιτρινόμαυροι μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ανέβασαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να απειλήσουν τους γηπεδούχους, αλλά και να προηγηθούν.
Στο 8ο λεπτό ένα σουτ του Άρτσε πέρασε άουτ, ένα λεπτό αργότερα η Ένωση είχε την πρώτη της μεγάλη φάση. Ο Ντίντακ έκανε την σέντρα, με τον Γιόχανσον να μην προλαβαίνει να πιάσει την κεφαλιά. Η μπάλα κατέληξε στον Μπακασέτα, που έβγαλε στον Μάνταλο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι, σούταρε αλλά η μπάλα του κόντραρε στα σώματα.
Στο 12ο λεπτό ο Πατίτο έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Μάνταλο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια στη φάση μπήκε ο Αλμέιδα, με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 19ο λεπτό η ΑΕΚ κέρδισε ένα στημένο, με τον Μπακασέτα να το εκτελεί και με ένα απίστευτο σουτ άνοιξε το σκορ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Οι Κιτρινόμαυροι δεν έριξαν τον ρυθμό τους, καθώς στο 26ο λεπτό ο Πατίτο έβγαλε μια πολύ καλή σέντρα, αλλά ο Αλμέιδα που έπιασε την κεφαλιά ήταν οφ σάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ανέστης δεν βγήκε σωστά, ο Καπετάνος σούταρε, αλλά ο Σιμόες έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή, σώζοντας την Ένωση.
Στο 30’ ο Αλμέιδα έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπακασέτα, το γυριστό του σουτ όμως υπό πίεση δεν ήταν καλό. Οκτώ λεπτά αργότερα η Βέροια έφτασε στην εστία του Ανέστη, με την κεφαλιά του Σαρπόνγκ να περνάει άουτ. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ είχε και δεύτερο δοκάρι, με το σουτ του Μπακασέτα. Η μπάλα ακούμπησε στα χέρια του Λόπεζ και χτύπησε στο δοκάρι της εστίας της Βέροιας.
Το τελείωσε ο Βάργκας
Στο 55ο λεπτό ο Κάλβο έκανε τη σέντρα, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε πριν η μπάλα φτάσει στον Καπετάνο. Τρία λεπτά αργότερα  ο Πατίτο τσίμπησε πολύ ωραία την μπάλα, έβγαλε στον Μπακασέτα, αλλά η άμυνα της Βέροιας έδιωξε, πριν γίνει απειλητικός. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πατίτο έβγαλε ξανά στον Μπακασέτα, αυτός άφησε στον Βάργκας, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Λόπεζ.
Η Βέροια ανέβηκε στη συνέχεια και προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Παπαδόπουλου και του Άρτσε αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 66ο λεπτό ο Μπακασέτας έβγαλε ωραία στον Πλατέλλα, τον οποίο όμως έκοψε ο Μαλόν.
Δύο λεπτά αργότερα ένα σουτ του Σισίνιο πέρασε άουτ, ενώ η ΑΕΚ είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Μάνταλος βρήκε τον Μπακασέτα, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Πλατέλλα, ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα ο Βάργκας εκτέλεσε φάουλ, ο Λέσκοτ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.
Η ΑΕΚ κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη της στο 87ο λεπτό με γκολ του Βάργκας. Ο Μπακασέτας βρήκε τον Βάργκας, ο Λόπεζ έδιωξε αρχικά το σουτ του, αλλά ο Βενεζουελάνος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.
Οι συνθέσεις
Βέροια: Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι(82' Βίτι), Παπαστεριανός, Άρτσε (71' Μίλιεβιτς), Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46’ Κάλβο), Γκονζάλεζ, Καπετάνος
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (81' Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πατίτο (63’ Πλατέλλας), Αλμέιδα (40’ Βάργας)

ΠΗΓΗ: 

http://www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/68337-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου