Translate

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Απαντήσεις στην προπαγάνδα του Ολυμπιακού



Απίστευτο κι όμως Ολυμπιακό. Δεν πέρασε παρά λίγη ώρα κι όμως ο μηχανισμός προπαγάνδας των γαύρων Νότου και Βορρά, έχει ξεκινήσει μια επίθεση στην ΑΕΚ με αφορμή το πρωτάθλημα στο handball. Το μεγάλο επιχείρημα είναι ότι η ΑΕΚ είναι χάρτινη και δεν πρέπει να δεχτεί τον τίτλο. Σας επιστρέφουμε την λάσπη. Δεν είστε ικανοί να πιάνετε στο στόμα σας την μεγάλη ΑΕΚ. Ας δούμε αναλυτικά:

  • Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι δύο μοναδικές ομάδες που έχασαν από την ΑΕΚ πάνω από 3 φορές φέτος με τις περισσότερες μάλιστα καρπαζιές να είναι στα κρατικά γήπεδα που τους χάρισαν…  Οι ασπρόγαυροι έχασαν δύο φορές στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο με συνολικό σκορ 86-73  και οι γνήσιοι γαύροι 79-60 σε συνολικό σκορ στις 3 αναμετρήσεις με τις δύο στην έδρα τους και μάλιστα έχοντας και οι δύο αποκλειστεί στον θεσμό του κυπέλλου.
  • Ζητάνε οι γαύροι του Νότου να αποδοθούν οι τίτλοι σε όλα τα αθλήματα κάνοντας ακόμα και λόγο για δεδικασμένο. Δεν θα σχολιάσουμε ότι επικαλούνται τα δικαστήρια για πουν την ΑΕΚ χάρτινη, την ώρα που η ομάδα τους είναι πρώτη σε κατηγορίες σε ΟΛΗ την Ευρώπη και σέρνονται 3 φορές τον χρόνο, παρά μόνο θα πούμε ότι στο handball η ευρωπαϊκή  ομοσπονδία ακύρωσε όλες τις διοργανώσεις λόγω της επικινδυνότητας του αθλήματος. Γράφουν να γίνει απονομή στο ποδόσφαιρο αλλά δεν σκέφτηκαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μην συνεχίσουν στο europa σε μια χρονιά που ομολογουμένως πάνε καλά.
  • Στο μπάσκετ θέλουν παύλα γιατί έτσι γλιτώνουν τον υποβιβασμό αλλά περιμένουν την φωτογραφική ρύθμιση οι μεν για σωθούν και πάλι με κρατική παρέμβαση και οι δε για να επιστρέψουν στην Α1.
  • Μας κουνάνε το δάχτυλο ότι όλα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο όταν εδώ και 3 μήνες κυνηγιούνται σε ελληνικά και ξένα δικαστήρια για να κατακτήσουν τον τίτλο ή την σωτηρία στα χαρτιά.
  • Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχασε από αυτή την διακοπή. Εμείς θα παίρναμε άλλο ένα κύπελλο, είχαμε μπροστά μας ευρωπαϊκά ματς και πλέον δεν μπορούμε να τα διεκδικήσουμε. Τι χάσατε εσείς; Την ευκαιρία να κάνετε μία νίκη φέτος απέναντι στην ΑΕΚ;
  • Η ΟΧΕ ανακοίνωσε τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολη η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αναλυτικά 
Λόγω της φύσης του αθλήματος η προσαρμογή στα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι δυσκολότερα εφαρμόσιμη.
-Τα Υγειονομικά πρωτόκολλα για επιστροφή στις προπονήσεις και τους αγώνες εκτός από αυστηρά, έχουν και απαγορευτικό κόστος για τα ερασιτεχνικά σωματεία και γενικότερα για το άθλημα μας.
-Δεν μπορεί να υλοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα της ΟΧΕ, ούτε ως προς τις απαραίτητες εβδομάδες προετοιμασίας των ομάδων, αλλά ούτε και ως προς την λήξη όλων των διοργανώσεων που ήταν η 30η Ιουνίου.
-Οι συνθήκες διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων σε κλειστό γυμναστήριο χωρίς κλιματισμό (σύμφωνα με τους ειδικούς) για την μη διάδοση της πανδημίας στην καρδιά μάλιστα του καλοκαιριού είναι επικίνδυνο.
-Όλες οι προηγμένες χαντμπολικά χώρες στο χάντμπολ έχουν διακόψει τα πρωταθλήματα τους
-Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο για το πώς οι ομάδες χάντμπολ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, παρά μόνο αποφάσεις που αφορούν ατομικές προπονήσεις, όπως μπορεί να κάνει και ένας απλός πολίτης της χώρας για την σωματική του ευεξία.
Κάθε τίτλος που κέρδισε η ΑΕΚ είναι ποτισμένος με ιδρώτα γιατί ποτέ δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Ακόμα και φέτος που η ομάδα του handball είναι 4 σκάλες ανώτερη από κάθε αντίπαλό της, ο κόσμος έδειξε ότι μπροστά στην ιστορία και την τιμή της ΑΕΚ δεν βάζει κανέναν τίτλο. Έδιωξε την καλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ σε ελληνική ομάδα, και όχι κάποιον που δεν έπαιζε όπως ο Ολυμπιακός, γιατί δεν συμβάδιζαν οι πράξεις του με τις αρχές μας. Και πάλι σας κάναμε πλάκα. Μέσα στα γήπεδα που σας χαρίζουν οι κυβερνήσεις και οι δήμοι για να τους κάνετε τα πολιτικά χατήρια. Με ένα διαιτητικό στρατό να σφυράει πέναλτι σε κάθε αναπνοή μπας και σας γλιτώσει από την ξεφτίλα. Η μεγάλη ΑΕΚ παράλληλα με τις εγχώριες καρπαζιές προχωράει και στην Ευρώπη και στο Κύπελλο κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ στην ιστορία των συλλόγων σας. Ούτε σαν Ολυμπιακός ούτε και σαν ΙΕΚ. Το νταβατζηλίκι σας τελείωσε. Όχι σήμερα αλλά από τον Γενάρη που προσπαθήσατε να περάσετε μεταγραφή ξένου αθλητή εκπρόθεσμα και με κλάψα ότι αν δεν έρθει δεν θα μπορέσετε να είστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕΚ.
Υ.Γ. Με την ευκαιρία που η επίσημη ΑΕΚ έκανε μόδα τα κουίζ να κάνουμε κι εμείς ένα. Ποιος είναι ο αθλητής που έστειλε μήνυμα ευτυχώς που διακόπηκε το πρωτάθλημα και έχουμε δικαιολογία να διαμρτυρηθούμε; Και ποιος του απάντησε ότι ευτυχώς που ήρθε η πανδημία γιατί  δεν θα πατούσαν φρένο πουθενά; Είναι ο ίδιος που έλεγε αφήστε το πάνω μου για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ελπίζοντας σε διακοπή λόγω επεισοδίων;
https://www.aek-live.gr/apantiseis-stin-propaganda-toy-olympiakoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου