Translate

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Δήλωσε συμμετοχή αλβανική ομάδα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Rugby!




Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η ελληνική λίγκα του , να δεχτεί στο Πρωτάθλημα της νέας σεζόν μια καινούρια ομάδα από την Αλβανία. Αυτό φυσικά δεν έχει ξανασυμβεί στην χώρα μας και κινεί αρκετά το ενδιαφέρον. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ ως νταμπλούχος θα συμμετέχει στο νέο Πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Tirana RLC, ομάδα από την πρωτεύουσα της Αλβανίας. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Rugby, Γιώργος Στυλιανός δήλωσε: “Tο 2018 όταν βρέθηκα στην Αλβανία, παρατήρησα το πάθος που έχουν οι παίκτες της ομάδας.”
Συμπλήρωσε: 
“Είναι ένα μακρύ και εξαντλητικό ταξίδι, ωστόσο, αισθανόμαστε την υποχρέωση να βοηθήσουμε την Αλβανία, ώστε να αναπτυχθεί το Rugby. Πολύ συχνά, έχουμε δει σε ευρωπαϊκές χώρες, όπου έχουν μόνο μία ομάδα, με την πάροδο του χρόνου, χωρίς τακτικούς αγώνες και καμία βεβαιότητα για το μέλλον τους, ότι αυτές οι ομάδες εξαφανίζονται”
“Πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε το ίδιο να συμβεί και στην Αλβανία. Ας ελπίσουμε ότι η κίνηση αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το άθλημα εκεί πάνω και θα τους βοηθήσει να ξεκινήσουν μια δεύτερη ομάδα και να αναπτυχθούν.”
«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες μας, που έδειξαν τέτοια προθυμία να τις φιλοξενήσουν, παρά το ήδη βαρύ πρόγραμμα ταξιδιού».
Ανυπομονούμε λοιπόν με χαρά να δούμε με ενδιαφέρον την ΑΕΚ να έρχεται αντιμέτωπη με την  για το Ελληνικό πρωτάθλημα!
https://inaek.com/2020/05/22/dilose-symmetochi-alvaniki-omada-sto-elliniko-protathlima-rugby/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dilose-symmetochi-alvaniki-omada-sto-elliniko-protathlima-rugby

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου