Translate

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Στο…φουλ για Βέριπς, παίζουν όλα τα ενδεχόμενα για την μορφή της συμφωνίας

 




Η υπόθεση του Μάικλ Βέριπς είναι αυτή τη στιγμή η «νούμερο ένα» προτεραιότητα στην ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν προχωρήσει πολύ τις επαφές για τον 24χρονο Ολλανδό γκολκίπερ, που ανήκει στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η υπόθεση σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA δεν έχει αποδειχθεί και η πιο εύκολη, αλλά η απόφαση στην ΑΕΚ είναι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να πάρουν τον ύψους 1.96 Ολλανδό τερματοφύλακα και όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες είναι πολλές.

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά διαφορετικά σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία, που σε κάθε περίπτωση θα είναι δανεισμός. Από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί να είναι δανεισμός και για 1,5 χρόνο, όπως έχει πρώτο στόχο η ΑΕΚ, μπορεί να είναι για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν σε πρώτη φάση. Επιπλέον είναι ανοιχτό και το θέμα της οψιόν αγοράς και για τις δύο περιπτώσεις. Χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα, πως για την ΑΕΚ το να μπει ρεαλιστική οψιόν, θα είναι απαράβατος όρος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην Ένωση ελπίζουν πως μέχρι αργά απόψε το βράδυ θα έχουν δρομολογηθεί θετικές εξελίξεις 

για τον Βέριπς και θα προλάβουν να προσθέσουν τον Ολλανδό γκολκίπερ στο ρόστερ της ομάδας, 

πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

https://www.sdna.gr/podosfairo/804456_aek-stofoyl-gia-berips-paizoyn-ola-ta-endehomena-gia-tin-morfi-tis-symfonias

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου