Translate

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΑΕΚ-ΚΑΒΑΛΑ 3-0


Κιτρινόμαυρα χαμόγελα

Μόνο ικανοποίηση θα μπορούσε να επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μία μέρα μετά τη νίκη με 3-0 επί της Καβάλας. Η Ένωση για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έφτασε σε τρίποντο με τρία γκολ διαφορά δείχνοντας με την εμφάνισή της, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ότι ο κόσμος της μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες ενόψει των play-off.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς επικράτησε απέναντι σε μία ομάδα που μετά από 25 αγώνες δεν είχε ηττηθεί από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη, και αυτό από μόνο του αποτελεί σημείο αναφοράς. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη ήττα από τη Λάρισα, με μία πειστική εμφάνιση. Μετά από αρκετό καιρό η Ένωση έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Με σωστή ανάπτυξη από τα πλάγια με πολλά σουτ, με ελάχιστα λάθη αλλά και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Πράγματα που ικανοποίησαν τόσο τον Σέρβοέλληνα τεχνικό της ομάδας όσο και τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος έδωσε το παρών στο γήπεδο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Τα κέρδη όμως για την ΑΕΚ δεν ήταν μόνο ψυχολογικά και βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά. Ο Κώστας Μανωλάς έκανε ντεμπούτο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και άφησε άριστες εντυπώσεις. Έβγαινε πάντα πρώτος στη μπάλα, έχασε ελάχιστες μονομαχίες και ο τίτλος του πολυτιμότερου τα λέει όλα. Είναι σίγουρο ότι στα επόμενα ματς θα δοθούν και άλλες ευκαιρίες στον 19χρονο αμυντικό που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Πολύ καλή εμφάνιση, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, και από τον Σάββα Γκέντζογλου στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην ΑΕΚ πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στόχος του δικεφάλου είναι να πάρει τη νίκη σε ακόμα μία δύσκολη έδρα ώστε να παραμείνει αήττητος σε όλα τα ντέρμπι του δευτέρου γύρου και να ψαλιδίσει και την διαφορά της ειδικής βαθμολογίας στα play-off. Ο Μπάγεβιτς για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς που εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με τους Αργοναύτες.

Επιμέλεια: Πάνος Καββαδάς

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=135&document_id=156858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου