Translate

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΕΔΩ:


Η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ έχει αρχίσει και αναμένεται με τη λήξη της να έχουν επικυρωθεί οι αλλαγές στην ΠΑΕ με κυριότερη την ανάληψη της προεδρίας από το Σταύρο Αδαμίδη. «Σφιχτή» πολιτική από την νέα διοίκηση.

Νέο διοικητικό συμβούλιο θα προκύψει στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης που είναι αυτή τη στιγμή εν εξελίξει. Ο νέος πρόεδρος που θα οριστεί, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, θα είναι Σταύρος Αδαμίδης ενώ στο νέο Δ.Σ. θα μπουν άμεσοι συνεργάτες του 36χρονου δικηγόρου, όπως ο Χάρης Κοσμάτος που θα έχει τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου. Σε ρόλο Α’ Αντιπροέδρου θα παραμείνει ο Νίκος Νοτιάς ενώ ο Νίκος Θανόπουλος θα μείνει στο Δ.Σ. ως απλό μέλος, έχοντας ουσιαστικά την εξουσιοδότηση του Νίκου Νοτιά. Επίσης, ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής θα παραμείνει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ενώ ο Δημήτρης Χήνας θα εκπροσωπεί την «Ένωση 1924».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή συναντήθηκαν οι μέτοχοι με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Νίκο Θανόπουλο. Άπαντες συμφώνησαν ότι πρέπει να περιοριστούν όσο το δυνατό οι δαπάνες και να φύγει η ΑΕΚ από την λογική των «παχιών αγελάδων». Μάλιστα αναμένεται ο Σταύρος Αδαμίδης να συναντηθεί με υπαλλήλους της ΠΑΕ αφού θεωρεί αναγκαία την ύπαρξη περικοπών στο προσωπικό.

Παράλληλα στη συνάντηση τέθηκε στο τραπέζι και το θέμα του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Η νέα σύμβαση αναμένεται να επικυρωθεί από την Γενική Συνέλευση και θα προβλέπει 12ετή μίσθωση από την ΑΕΚ με ετήσια καταβολή ετήσιου ενοικίου που θα φθάνει τις 700.000 ευρώ. Αυτό που εξετάζουν ακόμα οι δύο πλευρές, είναι η «φόρμουλα» με την οποία το προπονητικό θα περάσει στην κυριότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το τέλος της 12ετίας.



http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=135&document_id=156953

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου